Реклама

IndieBeaver.com e дългогодишен проект, целящ да популяризира малко известни независими творци, ръчно изработени стоки и независими компании за качествена козметика и мода. Сайтът е създаден през далечната 2013 г. и е в процес на постоянна оптимизация и привличане на аудитория.

През 2021 г. обновихме изцяло дизайна си и направихме сайта още по-бърз и удобен за мобилни устройства. През 2022 г. прехвърлихме всичките си плейлисти в Spotify.

За връзка с нас:  advertising[a]indiebeaver.com

Аудитория


Нашата целева група са потребители с географско местоположение България, на възраст от 18 до 45 г., но съдържанието на сайта би задоволило потребители извън тези възрастови граници, тъй като нашите материали са авторски и в голямата си част уникални като тематика за България.

По данни от Google Analytics, имаме най-голям дял посещения от потребители на възраст между 25 и 40 години. 3/4 от аудиторията ни се състои от жени.

Сайтът ни е оптимизиран за мобилни устройства. Разполагаме с профили във всички водещи социални мрежи: Facebook, Instagram, X (Twitter)Pinterest и др.

Често публикациите ни стават вирални – нашият рекорд е отчетени 6 235 уникални посетители на сайта в рамките на 24 часа.

Формати за реклама в IndieBeaver


ВАЖНО! За всеки формат на реклама предлагаме опция за издаване на фактура от българска компания, регистрирана по ЗДДС!

А. Рекламни банери (на начална и вътрешни страници)

Предлагаме място за рекламни банери със 100% ротация и разнообразни размери. Свържете се с нашия екип за конкретна позиция и цена.

Б. Линк билдинг: текстови връзки в дясната колонка на сайта

Нашият домейн (10+ години) предлага добри възможности за линк билдинг, и особено подходящ за бизнеси с предмет на дейност, свързан с музиката, изкуството и ръчната изработка на артикули.

Вид връзка (линк)Цена
(без ДДС)
Sitewide Do-Follow връзка за 1 година (365 дни)65 лв.
Sitewide NoFollow връзка за 1 година (365 дни)35 лв.
Начална страница Do-Follow връзка за 1 година (365 дни)39 лв.
Начална страница NoFollow връзка за 1 година (365 дни)25 лв.
Актуален ценоразпис за 2023 г. Посочените цени са без ДДС.

Запазваме си правото да отказваме на сайтове с нелегално, нецензурно и неподходящо за аудиторията ни съдържание.

Приемаме да пишем само за продукти и услуги, свързани по някакъв начин със съдържанието на сайта. Това включва козметика, книги, ръчно изработени (handmade) аксесоари/за дома, мода, места за хранене, културни мероприятия и албуми на изпълнители от независими лейбъли.

Политиката на сайта ни е да не коментираме продукти или услуги, с които не сме се запознали лично – по този начин предпазваме нашите читатели от измами или лошо качество.

По Ваше желание предлагаме копирайтинг и брандиране на рубрика за 3 месеца, 6 месеца или 1 година.
Всички статии в IndieBeaver.com се споделят в профилите на социалните ни мрежи веднага след публикуване.

Цени:

  • Платена публикация с текстове и материали на спонсора – по договаряне.
  • Платена публикация с копирайтинг от нашия екип – по договаряне.
  • Брандиране на рубрика – по договаряне.
Г. Спонсориране на томболи и игри

Търсим спонсори за провеждането на игри с награда (игри с въпроси, томболи и др.), в Инстаграм, Фейсбук или директно в нашия уебсайт.

Предоставяйки Ваш продукт като награда за наша игра, Вие не само популяризирате своите стоки и бранд сред нашата аудитория, но и си гарантирате връзки от indiebeaver.com и социалните мрежи, които ще са в помощ на Вашия линкбилдинг.

При спонсориране на игра получавате и безплатна Sitewide Do-Follow връзка в секция „Приятели и партньори“

Моля, свържете се с нашия екип за подробности.

За контакт: advertising[a]indiebeaver.com