Най-бързият бийтмейкър в света идва в София!

Много вълнуващ лайв ни очаква  в София следващия месец! Най-бързият бийтмейкър в света – AraabMuzik – ще представи шоуто си на своя Аkai MPC семплер в Студио „Орфей“ на 18-ти март по покана на EventEase!

Ако още не си чувал/а за AraabMuzik, веднага си пусни някои от парчетата по-долу. Skrillex, Busta Rhymes, Diplo и А-Track са изумени от уменията на талантливия бийтмейкър и вече имат съвместни проекти заедно с него. Да, наистина изглежда и звучи доста невероятно, затова те съветваме да се убедиш лично с очите и ушите си в уникалността на този пърформанс!

Изградил името си на композитор на бийтове, използвани в хитове на имена като: Eminem, 50 Cent и Dipset, Araabmuzik по естествен начин оформя невижданото си лайв шоу. Бийтмейкърът използва единствено семплера AKAI MPC, чрез който магията на бързите му пръсти те отвежда в невиждани импровизации, сравними с тези на барабаниста Travis Barker от Blink 182. Музикалните критици определят характерния стил на Araabmuzik като хибрид, който отвежда хип-хоп-а и EDM-а в друго измерение.

Пътят до славата

 

Истинският момент на слава идва за AraabMuzik при издаването на дебютния му албум „Electronic Dream“ през 2011-та, когато продукцията му откровено запълва недокосвани до този момент музикални ниши. Тежките му бийт звуци от барабани биват прецизно смесени с леки EDM семпли, за да се получи необяснимо завладяващо звучене, уникално дори за самия него. Последвалата награда “Най-добър продуцент“, връчена му от списание „The Voice“ в Ню Йорк, е един от по-скоро незначителните факти около този албум, който е недопустимо още да не си преслушал. „Electronic Dream“, „Golden Touch“, „Free Spirit“ и „Make it Happen“ са част от имената на траковете от албума, които достатъчно загатват за полъха на въздуха на онази друга галактика, в която внезапно си се озовал. Последвалите албуми „Instrumental University“ (2012) и „For Professionals Use Only 1 (2013) и 2 (2014)“ само затвърждават позициите на невероятния бийтмейкър, от когото любители и професионалисти могат да научат за най-тъмните тайни за музикалното семплиране.

Повече за събитието

Билети „Ранно пиле“: 10/15 лв. – само в магазин „Яко“, ул. Граф Игнатиев 43, и на тел. за резервация 0886 33 33 67.
Стандартни билети: 15/20 лв. – Поръчай онлайн и в мрежата на Eventim.bg /магазини Германос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1 и др./

Мястото на самото събитие е Студио „Орфей“, София, ул. Самоков 60, зад Интерпред. Начален час: 20:00 ч.

За най-актуална информация, съветваме те да следиш събитието „AraabMuzik Live presented by Eventease“ във Фейсбук.

Снимка: pigeonsandplanes.com

Share