Реклама

IndieBeaver.com e разрастващ се проект, целящ да популяризира малко известни независими творци, ръчно изработени стоки и независими компании за качествена козметика и мода. Сайтът е създаден през 2013 г.  (през 2012-а се подвизавахме в Tumblr!) и е в процес на постоянна оптимизация и привличане на аудитория. През 2021 г. обновихме изцяло дизайна си и направихме сайта още по-бърз и удобен за мобилни устройства.

За връзка с нас:  advertising[a]indiebeaver.com

Аудитория


Нашата целева група са потребители с географско местоположение България, на възраст от 18 до 45 г., но съдържанието на сайта би задоволило потребители извън тези възрастови граници, тъй като нашите материали са авторски и в голямата си част уникални като тематика за България.

По данни от Google Analytics, имаме най-голям дял посещения от потребители на възраст между 25 и 40 години. 3/4 от аудиторията ни се състои от жени.

Сайтът ни е оптимизиран за мобилни устройства. Разполагаме с профили във всички водещи социални мрежи: Facebook, Instagram, TwitterPinterest и др.

Често публикациите ни стават вирални – през 2015 г. нашият рекорд е отчетени 6 235 уникални посетители на сайта в рамките на 24 часа.

Формати за реклама в IndieBeaver


ВАЖНО! За всеки формат на реклама предлагаме опция за издаване на фактура от българска компания, регистрирана по ЗДДС!

А. Рекламни банери (на начална и вътрешни страници)

Предлагаме място за рекламни банери със 100% ротация и разнообразни размери. Свържете се с нашия екип за конкретна позиция и цена.

Б. Текстови връзки в дясната колонка на началната страница

Настроени сме доброжелателно към размяна на линкове със сайтове със сходно на IndieBeaver.com съдържание, като например сайтове за инди изкуства, така че с удоволствие ще ви предоставим безплатна Sitewide Do-Follow връзка в секция „Приятели и партньори“, ако и вие поставите обратна връзка към indiebeaver.com във Вашия сайт.

За сайтове с тематика, различна от независимите изкуства и бизнеси:

Sitewide Do-Follow връзка за НЕтематичен сайт за 1 година (365 дни): 100 лв. без ДДС.
Sitewide NoFollow връзка за НЕтематичен сайт за 1 година (365 дни): Безплатна, но само срещу обратна връзка към indiebeaver.com на Вашия сайт. 

Запазваме си правото да отказваме на сайтове с нелегално, нецензурно и неподходящо за аудиторията ни съдържание.

В. Платени публикации за Вашите продукти (маркират се с обозначението „Препоръчано от нашите спонсори“ като таг под публикацията)

Приемаме да пишем само за продукти и услуги, свързани по някакъв начин със съдържанието на сайта. Това включва козметика, книги, hand-made аксесоари/за дома, мода, места за хранене, културни мероприятия и албуми на изпълнители от независими лейбъли.

Политиката на сайта ни е да не коментираме продукти или услуги, с които не сме се запознали лично – по този начин предпазваме нашите читатели от измами или лошо качество.

По Ваше желание предлагаме копирайтинг и брандиране на рубрика за 3 месеца, 6 месеца или 1 година.
Всички материали в IndieBeaver.com ръчно се разпространяват в социалните мрежи веднага след публикуването им.

Цени:
Платена публикация с текстове и материали на спонсора – по договаряне.
Платена публикация с копирайтинг от нашия екип – по договаряне.
Брандиране на рубрика – по договаряне.

Г. Вие спонсорирате наша игра – ние ви даваме безплатен банер 300x250px на всички страници за 1 месец и 1 платена публикация (вкл. копирайтинг)!

Търсим спонсори за провеждането на игри с награда на нашата Фейсбук страница (игри с въпроси, томболи и др.), в Инстаграм, и разбира се, и на нашия уебсайт.

Предоставяйки Ваш продукт като награда за наша игра, Вие не само популяризирате своите стоки, но и си гарантирате връзки от indiebeaver.com и социалните мрежи, които ще са в помощ на Вашия линк-билдинг.

Моля, свържете се с нашия екип за подробности.

За контакт: advertising[a]indiebeaver.com