Dub Phizix и MC Strategy пристигат с Dub FX през юни

Информацията за предстоящия концерт на Dub FX в София започва да звучи все по-епично. Научихме, че към най-успешния уличен изпълнител ще се присъединят и други двама новатори на ъндерграунд електронната сцена, а именно DUB PHIZIX и MC STRATEGY.

DUB PHIZIX неуморно премазва стиловите граници в електронната музика. Парчетата му издават, че е изтънчен познавач на добрата дръм енд бейс мелодия. В тях често се намърдват музикални влияния от всички краища на света, а в сетовете си смело миксира пренебрегвани и забравени класики със свеж материал.

На 13-ти юни DUB PHIZIX ще излезе не с кого да е, а с най-верния си съмишленик MC STRATEGY, за който тандем вече е традиция да оставя без дъх българските бас фенове, след незабравимото им участие на Bass Romance през ноември 2013 г. Безспорно един от любимите синове на Великобритания, който в момента е на гребена на вълната, STRATEGY е член на Broke’n’£nglish и е сред основните играчи на английската хип-хоп сцена. Бързите му рими са му спечелили титлата на един от най-добрите фристайлъри на земното кълбо, а отдавна е признат и за един от най-добрите спитъри, излизали някога от Обединеното кралство.

Билети

Ето как стоят нещата и с цените на билетите за това разтърсващо събитие, което ще се състои на 13-ти юни от 22:30 ч. на открито пред „Студио Орфей“ на открито в парка на Летище София:

  • Билети „Ранно пиле“: 30 лв./35 лв. (Само в магазин „Яко“ ул. „Граф Игнатиев“ 43,  или с резервация на тел. 0886 33 33 67)
  • Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, Офис 1, ОМВ, и др.)
  • Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg
  • Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg

Главен спонсор на събитието е  J&B – уискито, променящо представата за уиски.

За да си в час с новините около концерта, съветваме те да следиш официалното събитие във Фейсбук.

Share