Култов лайв в MOZEI: Raja & Iliyana ft. Iva Iankulova

Ако харесваш българската инди музика, няма как да не се зарадваш на тази новина! Вълнуващ акустичен концерт на Ража Мадхун (вокал и китара) и Илияна Георгиева (виолончело) съвместно с Ива Янкулова (вокал и китара), ни очаква на сцената на MOZEI в София на 16-ти юни от 20:00 ч.

Кои са Ража, Илияна и Ива?

Ража Файес ел Мадхун е израснала в България, но има интересни корени – родена е в Кувейт, а родителите й са палестинци. На тях дължи и екзотичното си арабско име.  За 24-годишната изпълнителка музиката е бягство от себе си към себе си. Талантливата певица се изявява най-често с инди рок музикалния си проект Raja & the Band, където допринася с красиви вокали и професионално изпълнение на китара, но не се ограничава само дотам.

Ража участва в редица други интереси музикални колаборации, като една от най-вълнуващите е тази с Илияна Георгиева и нейното виолончело. Илияна е по-известна у нас като мениджър на Totally Events, танцьор и хореограф. Работи съвместно с Ража е от края на лято 2014-та и двете заедно създават музикални вълшебства. Чуй съвместното им парче “After Midnight” и ще усетиш какво предстои да се случи на сцената на MOZEI:

За акустичния концерт на 16-ти юни към нежното дуо ще се присъедини и топ моделът и актриса Ива Янкулова, която от няколко месеца се е отдала на музиката и се появява на сцената заедно с тях. И ако още не си убеден/а, че концертът си струва, препоръчваме ти да чуеш отнасящия кавър на Ива на парчето “Fake Fruits” на Jeremy?:

Билети

Билетите се разпространяват на цена 10 лв. и можеш да ги откриеш в мрежата на Ticketlogic, на билетната каса на MOZEI, както и онлайн.

Имай предвид, че работното време на касата на MOZEI е по-специфично: всеки ден от 14 до 20 часа. Касата се намира на бул. Сливница 178 – метростанция „Лъвов мост“ (до изхода на метрото, спирката на автобусите посока Сточна гара). Телефон за връзка: +359895606632.

За повече информация, следи събитието във Фейсбук.

Share