Отново! 7-часово ONE MAN PARTY на 3 октомври

Мултиталантливият Иван Шопов отново ще разкрие всичките си творчески лица пред родната публика на 3-ти октомври от 23:00 ч. в ДНК (новото пространство за съвременен танц и пърформанс срещу фонтаните в подлеза на НДК).

През изминалите 6 месеца Иван не спря нито за миг да надгражда върху основата от недостижими музикални дълбини, впускайки се в необикновени пътешествия, артистични експерименти и безспирна работа, работа… Нашето момче навести екзотична Колумбия, мина през любимите Родопи за Trasnsfiguration Festival, посети и Киев, за да се завърне отново „back to the roots“. Артистът споделя, че е впечатлен от развълнуваната колумбийска публика, от високото ниво на продукцията на първия по рода си фестивал за електронна музика у нас (Transfiguration), и че още го държи шокът от близката му среща с терористична групировка в Киев.

Иван още си спомня и първото издание на ONE MAN PARTY у нас през април: „За мен това не беше просто парти, а ренесанс в музикалната ми кариера“, споделя той за EventEase.

Иван с нетърпение очаква нощта на 3-ти октомври: „Мисля, че второто издание ще бъде още по-интересно откъм музика и емоции, за което ще спомогне и новата локация – ДНК! Приготвил съм и солидно количество от новите ми арт проекти, с които да доукрася тази вечер.“

Началото на второто издание на ONE MAN PARTY в София ще бъде дадено още в 23:00 часа, когато Иван Шопов ще открие музикалното пътешествие с авторска ембиънт селекция. Ето какво можеш да очакваш:

  • Диджей сет-а на Иван с музиката на един от най-иновативните и успешни български аудио-визуални проекти, а именно – БALKANSKY. В момента се пече и вторият студиен албум на проекта БALKANSKY LIVE, в който Иван, заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Записът се очаква да бъде издаден в началото на 2016.
  • Любимецът на всички дръм-енд-бейс фенове – CООH, който всъщност е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.
  • Краят на тази мултивалентна нощ ще зарадва и техно феновете с уникалната електронна селекция от Drum Kid, с когото нещата стават още по-сериозни и Иван утвърждава  позициите си на един от най-безкомпромисни играчи на сцената у нас.
Билети за събитието

 

Билети Ранно Пиле с автограф:  Цена 12/15 лв. само в магазин „Яко“ (София, ул. Граф Игнатиев №43) или резервирай на тел. 0886 33 33 67.

Стандартни и Онлайн билети: цена 15 лв. в мрежата на Ticketportal.bg.

ONE MAN PARTY в София е съвместна продукция на Иван Шопов и EventEase. Съветваме те да последваш официалната страница на събитието във Фейсбук, за да не пропуснеш важни съобщения от организаторите.

Share