Виж кой ще подгрява шоуто на AraabMuzik в София

Както вече писахме, на 18 март 2015 ще се случи нещо необикновено в нощния живот на София – AraabMuzik, най-бързият бийтмейкър в света, пристига  у нас, за да отнесе главите на всички български фенове със „своя специфичен хип-хоп и EDM от друго измерение“!

Днес организаторите от EventEase разкриха, че преди AraabMuzik да излезе на сцената със своя Akai MPC, публиката ще бъде подгрята от не кой да е, а от българския диджей и бийтмейкър Raw Land!

Raw Land се изявява на музикалната сцена от 14-годишна възраст. Отявлен ценител на музиката от най-високо качество, той има зад гърба си самостоятелно продуциран материал и ремикси за изпълнители като Naughty by Nature, Evidence, Vinnie Paz, Funkdoobiest, както и организирането на поредица от тематични и еклектични партита. Известен с любовта си към хип-хопа и фънка, българският диджей е имал честта да подгрява световни изпълнители като Guru (Gangstarr), Delinquent Habits, Funkdoobiest, EPMD, J-Ro (Alkaholiks) и др.

Можеш да чуеш негов микс тук:


Какво по-добро начало на вълнуващата визита на AraabMuzik у нас!

А само чуй това: Всеки, който закупи билет „Ранно Пиле“ за концерта на Dub FX в София на 13-ти юни (организиран също от EventEase) в периода между 16.03–18.03 само от магазин „Яко“ (Ул. Граф Игнатиев 43), автоматично печели безплатна покана за концерта на AraabMuzik на 18-ти март!

Напомняме ти, че билетите „Ранно Пиле“ за AraabMuzik Live са в продажба само в магазин „Яко“ (ул. Граф Игнатиев 43) на цена от 10 лв./15 лв., а стандартни и онлайн билети можеш да откриеш в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, ОМВ, Германос и др.) на цена 15 лв./20 лв.

Повече за лайва можеш да научиш от официалното събитие във Фейсбук.

Share