Selah Sue ще представи новия си албум в София през май!

Чу ли новината? Selah Sue идва в София на 14 май по покана на нашите приятели от EventEase! Концертът, с който белгийската соул, реге и R&B изпълнителка ще представи новия си албум „Reason“, ще се проведе в „Зала Универсиада“, а билетите вече са в продажба. Първоначално бе обявено, че събитието ще се състои в Зала 3 на НДК, но нови мерки за пожарна безопасност принудиха организаторите от EventEase да променят локацията.

Selah Sue е само на 25 години, но вече има зад гърба си внушителна музикална кариера, която заслужено буди възхищение у мнозина любители и професионалисти. Пропита от идеализъм и романтизъм, музиката на белгийката е лична, искрена и отправена сякаш точно към теб. Необяснимата симбиоза между нежния й глас и акустичната й китара превръщат звученето на Selah Sue в смела смесица от електро рок, хип-хоп, соул, реге и фънк. Хитовете “Summertime”, “Raggamuffin” и “This World” още вълнуват всички фенове и с неподправено емоционалните си текстове.

Новата тава „Reason“ ще бъде официално издадена на 30-ти март и ще се разпространява на музикалния пазар в България от Орфей Мюзик – официален лицензиант на Warner Music International. Част от новите парчета – „Alone“, “Won’t go for more” и “Reason” – вече са достъпни за слушане в Интернет и могат само да загатнат на всички български фенове каква невероятна среща ги очаква с нежната белгийка.

Как да купя билети?


Selah Sue на живо

Съветваме те да побързаш, тъй като Selah Sue е доста популярна в страната ни и билетите свършват бързо. Ето ги и цените:

Билети “РАННО ПИЛЕ” : 40 лв. (Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43, или с резервация на тел. 0886 33 33 67)
Онлайн и стандартни билети: 45 лв. в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, Офис 1, ОМВ, Германос и др.) Седящите места в сектори B и C са с цени 60 лв. Местата във VIP ложата на зала „Универсиада“ са 65 лв.

Не забравяй да следиш новостите около концерта и от официалната Фейсбук страница на събитието.

Share