Промяна: Dub FX ще забива в парка на Летище София

Както повечето меломани у нас знаят, Dub FX пристига в София за едно незабравимо нощно парти на 13 юни. Любимият на феновете уличен музикант ще бъде подпомогнат от специалните гости за вечерта DUB PHIZIX и MC STRATEGY.

Първоначално бе обявено, че музикалното събитие ще се проведе в откритото пространство пред добре познатото ни „Студио Орфей“, но днес организаторите EventEase съобщиха, че изявата на Dub FX се мести на територията на парка на Летище София и ще продължи до изгрев слънце. 

От EventEase допълниха още, че входът на събитието ще в непосредствена близост до изходите на метрото, а разположението на сцената ще е във вътрешността на парка до живописното езеро. Началният час на партито ще бъде даден в 22:30 ч. При неблагоприятни метеорологични условия с валежи на 13-ти юни, организаторите имат готовност да преместят събитието в зала на закрито, за да могат всички фенове да се насладят на това музикално приключение.

 Всички закупени билети важат без презаверка. А ако още не си закупил/а пропуски, ето и цените:

  • Билети „Ранно пиле“: 30 лв./35 лв. (само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 или с резервация на тел. 0886 33 33 67)
  • Онлайн и стандартни билети: 35 лв./40 лв. в мрежата на Eventim.bg (онлайнПикадили, Офис 1, ОМВ, и др.)
  • Билети “Фен Тераса”: 40 лв. в магазин “Яко”, 45 лв. в мрежата на Eventim.bg
  • Билети “VIP Teраса”: 50 лв. в магазин “Яко”:, 55 лв. в мрежата на Eventim.bg

Напомняме ти да следиш официалната страница на събитието във Фейсбук, за да имаш най-актуалната информация около случващото се с Dub FX.

Share