Още една група ще участва в NightLive Series Vol. 2!

Разпозна ли ги от снимката? Да, точно така, Hidden Orchestra ще се присъединят към Sofa Surfers за второто издание на NightLive в София на 21 ноември!

Шотландците ще представят най-новия си албум и лайв шоу – „Reorchestrations“ – и ще отнесат българската публика в свят на вълшебни звуци и приказни усещания. Събитието ще се случи с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

Със сигурност Hidden Orchestra са една от най-емоционалните независими музикални формации на нашето време, защото по изключително нетрадиционен начин забъркват електронно и фолклорно звучене с джаз, класика, хип-хоп, дръм енд бейс и пост-рок.

За създаването на новия си албум групата се възползва от пълния потенциал на музикалния гуру Joe Acheson, който композира, изпълнява класическа музика, диджейства, продуцира, импровизира и реоркестрира звуците в новия проект. В крайна сметка се получава извънземна симбиоза между класическа, електронна, експериментална и фолк-акустична музика.

Ако този тип музика ти допада, не пропускай срещата с извънземните Hidden Orchestra, които ще излязат на сцената преди трип-хоп бандата Sofa Surfers на 21 ноември в клуб „Mixtape 5”.

Напомняме ти, че можеш да откриеш билети „Ранно Пиле“ на цена 15/20 лв. само в магазин „Яко“ (ул. „Граф Игнатиев“ №43) или с резервация на 0886 33 33 67. Стандартните и онлайн билети пък са на цена 20/25 лв. и можеш да ги закупиш в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др).

Актуални новини около събитието можеш да откриеш тук.

Share