Обявиха подгряващите групи за концерта на Lamb

Само преди броени дни, огромният интерес към посещението на британското трип-хоп дуо Lamb в България наложи смяна на мястото на провеждане на техния концерт – както IndieBeaver.com вече написа, новата локация на събитието е  Студио „Орфей“, а датата и началният час на първия лайв остават същите – 8-ми март, 20:15 ч.

Кои обаче са подгряващите групи, които ще чуем на живо? От организатора EventEase разкриха, че всички присъстващи фенове ще могат да се насладят на едни от най-интересните съвременни български музикални проекти. Точно така, електронната банда Help Me Jones и ембиънт музикалният проект Mytrip ще се появят на сцената на Студио „Орфей“, за да подготвят загадъчната атмосфера за предстоящото живо изпълнение на Lamb

Кои са HELP ME JONES?


Help Me Jones банда

Help Me Jones е „ню уейв“ музикален проект, инспириран от 80-те, започнат преди няколко години от музикалния продуцент Константин Тимошенко и българския режисьор, поет и актьор Марий Росен.

Help Me Jones е свободна колаборация между музикант и поет, която използва минималистични музикални подходи. Силно повлияни от музиката на 80-те, техният стил е смесица между синтпоп, ню уейв и диско. Тяхната музика е привлекателна и разнообразна – веднъж е електронна и весела, другият път е лирична и омайваща.

Кои са MYTRIP?


Mytrip съществува на границата между атмосферния ембиънт, концептуалността на аудио експериментите и масивите отзвук на агресивната инструментална музика. Проектът в дело на електро-акустичния композитор, импровизатор и саунд арт лектор – Ангел Симитчиев, който излиза от рамките на класическите студийни и „живи“ колаборации, като се занимава и с театър, танц, късометражно кино и арт инсталации. 

Mytrip лично записаха послание за феновете си по случай събитието на 8-ми март:

Научихме още, че след концерта Lamb ще се подписват върху продадени дискове и тениски, така че всеки фен ще има възможността да се докосне отблизо до любимците си!

Побързай, защото билети вече почти няма! Можеш да откриеш пропуски на цена 40 лв. само в магазин Яко (ул. „Граф Игнатиев“ 43). Малко онлайн и стандартни билети на цена 45 лв. са останали в мрежата на Eventim.bg (Пикадили, ОМВ, Германос, Техномаркет и др.)

Share