Уникален 7-часов инди електронен сет в София!

Уникален 7-часов електронен сет очаква българската публика на 4-ти април в Студио „Орфей“ в София! Като част от ONE MAN PARTY ще излязат DJ Иван Шопов, Drum Kid, Бalkansky и Cooh. Уловката е, че артистичните персонажи са четирима, а човекът – един!

Иван Шопов от град Троян е диджей, продуцент и художник, който понастоящем завладява целия свят с иновативните си музикални и арт проекти.

БALKANSKY е проектът на Иван, в който заедно с Теодосий Спасов и Иво Христов смайват всички със специфичен бленд от дълбок дъбстеп и фолклорни мотиви. Магическото звучене на кавала на световно признатия Теодосий, съчетано с отнасящите бас и електроника на Иван Шопов, поднесени с красивата визуална обвивка на Иво Христов правят БALKANSKY един от най-иновативните и успешни аудио-визуални проекти, излезли от родната сцена през последните няколко години.

Препоръчваме ти горещо да чуеш хита „Rada“:

Псевдонимът CООH, под който Шопов издава и пуска разтърсващ дръм енд бейс, е първата музикална трансформация на Иван. С нея той си пробива пътя към дебрите на тъмната електронна сцена и загатва на всички, че има сериозни намерения към нея.

Постепенно артистичният му път го довежда до техно музиката, която създава под името Drum Kid, където нещата стават още по-сериозни и Иван затвърждава позициите си на един от най-сериозните играчи на сцената у нас.

Освен всичко това, Иван Шопов е и създател на независимия лейбъл ABCD, който издава както неговата, така и музиката на други млади и талантливи артисти. С над 70 винилови плочи и повече от 300 издадени сингли зад гърба си, той се нарежда до най-успелите български електронни музиканти, а талантът му да твори в толкова различни стилове го прави супер специфичен и любим на всички истински ценители на новаторското електронно звучене.

Билети за събитието

Събитието ONE MAN PARTY в София е съвместна продукция на Иван Шопов и нашите приятели от EventEase.

Билети Ранно Пиле: цена 10/12 лв. само в магазин „Яко“ (Ул. Граф Игнатиев 43) или резервация на 0886 33 33 67.

Стандартни билети: на цена 15лв. в мрежата на Eventim.bg (онлайн, OMV, Picadilly, Teхномаркет и др.)

Повече информация за ONE MAN PARTY, начален час и местоположение можеш да откриеш на официалната Фейсбук страница на събитието.

Share