Moonlight Breakfast и GRiZ идват на NightLive в София!

От EventEase и Ballantine’s My Beat продължават да впечатляват с организирането на събития, насочени към слушащите по-некомерсиална музика. От екипа научихме, че на 20-ти февруари в Студио „Орфей“ в столицата ще гостуват не кои да е, а Moonlight Breakfast и GRiZ!

Събитието е първото издание от проекта за меломани NightLive – концептуални музикални вечери с над 6-часова музикална селекция от поне две live изпълнения на чуждестранни групи, заедно с live проекти на различни български артисти и диджеи (голяма част от които са представени от малки или независими лейбъли).

Защо Moonlight Breakfast и GRiZ си струват да бъдат чути на живо?

 

Румънците Moonlight Breakfast са от онези банди, които носят аромат на лятно безгрижие и лекота. Чуваш ги веднъж, затваряш очи и без да се усетиш ги пускаш отново и вече си на някой морски плаж, напълно погълнат от магията на музиката им. Тя накратко представлява свеж микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг, които заедно правят най-свежия музикален коктейл на име „ретро-електро“. Една глътка е напълно достатъчна, но едва ли ще спреш само дотам, защото стилът им е толкова „вкусен“, че ще те отведе на необятна танцова разходка през звученето на 40-те и 80-те, та чак до днес. Ако си фен  на музикални проекти като Parov Stelar и Belleruche, e време да откриеш и чуеш на живо не по-малко сензационните Moonlight Breakfast!

Ето и любимото ни тяхно парче:

Вторият специален гост на NightLive е американското “мече порада гризли” GRiZ. Той пристига от Детройт, за да представи завладяващ електро-соул и глич звук на живо в компанията на своя най-верен приятел – магическият му саксофон. GRiZ е едва на 24 години и може би се чудиш “Кой пък е този сега?”, но ако отделиш само 5 минути да провериш в YouTube, SoundCloud или Spotify, ще си намериш саундтрак за поне една работна седмица. Музиката му е толкова характерна и свежа, че ще те стопли и  накара да се раздвижиш посред зима!

На нас особено ни допадна „Smash the Funk“:

Повече за събитието

GRiZ ще зарадва почитателите си в София

Билети „Ранно пиле“: 15/20 лв. – само в магазин „Яко“, ул. Граф Игнатиев 43, и на тел. за резервация 0886 33 33 67.
Стандартни билети: 20/25 лв. – Поръчай онлайн и в мрежата на Eventim.bg /магазини Германос, Пикадили, ОМВ, НДК, Офис 1 и др./

Мястото на самото събитие е Студио „Орфей“, София, ул. Самоков 60, зад Интерпред. Начален час: 22:30 ч.

За най-актуална информация, съветваме те да следиш събитието „NightLive Series ft. Moonlight Breakfast Live, GRiZ Live by EventEase“ във Фейсбук.

Share